NL|FR|EN
Identification
        
Zelfstandigen en werkgevers, ontdek onze multiservice!
Een eigen zaak starten

Wanneer u start als zelfstandige ondernemer zal u over heel wat zaken moeten nadenken. Een goed businessplan opstellen en zich verdiepen in de wettelijke bepalingen is niet evident en kost vaak veel tijd. Laat u coachen door Group S en reken voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten op ons ondernemingsloket.Om u als zelfstandige sociaal te beschermen moet u als zelfstandige ook sociale bijdragen betalen daarvoor kan u zich aansluiten bij ons Fonds voor Zelfstandigen.

Gaat u personeel aanwerven? Goed nieuws! Ons sociaal secretariaat staat klaar om u te helpen en ondersteunen. Hoe vind ik de juiste werknemer? Hoeveel kost het om een werknemer in dienst te nemen? Welke soorten arbeidsovereenkomsten zijn er? Welke voordelen kan ik een werknemer geven? Op al deze vragen hebben we een antwoord voor u. Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze handige HR-software en simulatietools en onlinedocumenten.

Personeel aanwerven
Juridisch advies

De sociale wetgeving wordt steeds complexer gelukkig kunt u onze dienst sociaaljuridische begeleiding en rechtsbijstand inschakelen. Bij Group S is deze service voor een startende werkgever gratis tot het einde van het aansluitingsjaar. Veel personeel in dienst? Wij voorzien ook bijstand bij collectieve onderhandelingen en conflictbeheer.  In de toekomst zal u ongetwijfeld met heel wat uitdagingen te maken krijgen en dus zal u ook op juridisch vlak ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opstellen en onderhandelen van contracten, innen van schuldvorderingen, opstellen verkoopsvoorwaarden enz. U kunt daarvoor een beroep doen op onze uitgebreide juridische begeleiding.

Personeel is van kapitaal belang voor uw onderneming. Dankzij ons sociaal secretariaat kunt u gerust zijn van een correcte loonadministratie. Maar er is nog meer, want we bieden u ook: Sociale audit en sociaal management, opleidingen, preventie en welzijn op het werk, beheer van het absenteïsme, medische controle, interim, outplacement, outsourcing HR-beheer, organiseren van sociale verkiezingen. Zonder zorgen uw personeel belonen, kunt u met Group S Advantage.

HR-beheer
Verzekeringen en sociale optimalisatie

Zorg voor een goede bescherming! Naast de arbeidsongevallenverzekering die voor elke werknemer verplicht is kan Group S u  andere aanvullende verzekeringen aanbieden: beroepsaansprakelijkheidsverzekering, gewaarborgd inkomen voor zelfstandige starter, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ziekenfonds,… Allemaal onderéén dak!
Verzeker uw toekomst met het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen of beloon uw werknemers met een alternatieve verloning zoals het Warrant Plan.

Ons kinderbijslagfonds KidsLife staat, dankzij zijn ervaren dossierbeheerders, borg voor een stipte betaling van de kinderbijslagen en het opmaken van de dossiers voor geboorte- en adoptiepremies. Een aansluiting bij een kinderbijslagfonds is verplicht tenzij u enkel werknemers tewerkstelt van wie de kinderen in Vlaanderen gedomicilieerd zijn.

Kinderbijslag
Subsidies

Om uw ondernemersdromen te realiseren bent u voor een groot deel afhankelijk van uw financieringsmogelijkheden. Een subsidie kan uw bedrijf extra zuurstof geven en een mogelijke oplossing zijn. Misschien heeft uw bedrijf wel recht op een subsidie zonder dat u het weet.

De internationale cel van Group S ondersteunt buitenlandse ondernemingen die werknemers aanwerven in België en Belgische ondernemingen die personeel aanwerven in het buitenland. Onze meertalige medewerkers beantwoorden al uw vragen!

Wilt u zich in Frankrijk vestigen? Met een zetel in Parijs kan Group S France u helpen zodat u met een gerust hart uw onderneming kan opstarten in Frankrijk.

Internationaal werken

 

Maak een afspraak
met een van onze Business Development Managers in uw buurt

 

  
Siteplan | Gebruiksvoorwaarden | Privéleven | Contacten        Group S 2017