NL|FR|EN
Identification
        
Delen |
Erkenning KidsLife Vlaanderen vzw

06.03.2018

KidsLife Vlaanderen vzw, opgericht door de HR-dienstengroepen ADMB, Group S en Easypay Group, is door Kind & Gezin erkend om vanaf 2019 in Vlaanderen actief te worden als uitbetaler van gezinsbijslag.

Ambitie is uit te groeien tot echte partner in Vlaams gezinsbeleid

KidsLife Vlaanderen vzw, opgericht door de HR-dienstengroepen Group S, ADMB en Easypay Group, is door Kind & Gezin erkend om vanaf 2019 in Vlaanderen actief te worden als uitbetaler van gezinsbijslag (groeipakket genoemd in de Vlaamse wetgeving).

Deze erkenning is een belangrijke mijlpaal op weg naar het verder klaarstomen van deze nieuwe vzw voor de actieve rol die ze vanaf volgend jaar wil opnemen in Vlaanderen.

Onze ambitie met KidsLife Vlaanderen reikt verder dan de correcte en stipte uitbetaling van gezinsbijslag aan de aangesloten gezinnen. “We willen immers uitgroeien tot een echte partner in het Vlaamse gezinsbeleid door de huidige en toekomstige gezinnen met kinderen optimaal te ondersteunen en te informeren. Dit zullen we doen door een proactief onderzoek van het recht op toelagen via allerlei beschikbare data, een vlotte samenwerking met andere actoren in het gezinsbeleid en eenvoudige online en fysieke contacten met de gezinnen. We treffen hiervoor alle nodige voorbereidingen”, aldus Pol Pirard, directeur van KidsLife Vlaanderen vzw.

Contactpersoon: Pol Pirard, Pol.Pirard@kidslifevlaanderen.be, 0478/21 71 16

Schrijf u in voor onze newsletter en blijf op de hoogte!

  
Siteplan | Gebruiksvoorwaarden | Privéleven | Contacten        Group S 2017