NL|FR|EN
Identification
        
Delen |
Resultaten salarisenquête Berenschot

23.10.2019

Krijg een beter zicht op de verloning op de Belgische arbeidsmarkt!

Om het loon van uw werknemers te bepalen kan u meer doen dan enkel rekening houden met de minimumlonen. U vraagt zich misschien af hoeveel loon u moet betalen om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden en of uw loonbeleid marktconform is. Met de resultaten van de salarisenquête ‘My Reward Benchmark by Berenschot’ kan u zich op het vlak van verloning vergelijken met andere bedrijven.

De jaarlijkse enquête bestaat uit meer dan 170 gestandaardiseerde functies, gegroepeerd in 12 functiefamilies, die in de meeste Belgische ondernemingen en professionele instanties aanwezig zijn.
Functiefamilies: Algemene directie, Productie, Techniek, R&D, Logistiek & Aankoop, Marketing, Verkoop, Kwaliteit, Financiën, HR, ICT en Algemene Diensten.

U kan de resultaten bekijken via een webtool zodat u de markt kan analyseren en uw salarissen kan positioneren volgens de  verschillende criteria. De rapporten kan u online raadplegen en makkelijk downloaden naar de meest gangbare rekenblad-programma’s.

 

Ontdek onze demo

 

Group S biedt u, als klant,  de mogelijkheid om deze benchmarkgegevens te ontvangen tegen een interessant voordeeltarief. (Vermelde tarieven zijn exclusief BTW)

Basic Pack: 1125 euro
Toegang tot de actuele resultaten van de enquête.

Support pack: 1575 euro
2 uur begeleiding bij het koppelen van uw functies aan de enquête.
Toegang tot de nieuwe resultaten gedurende 1 jaar.

Support pack plus: 2475 euro
Halve dag begeleiding bij het analyseren van uw resultaten.
Toegang tot de nieuwe resultaten gedurende 1 jaar.

All-in support pack: 2925 euro
2 uur begeleiding bij het koppelen van uw functies aan de enquête en een halve dag begeleiding bij het analyseren van uw resultaten.
Toegang tot de nieuwe resultaten gedurende 1 jaar.

 

Resultaten enquête bestellen

  
Siteplan | Gebruiksvoorwaarden | Privéleven | Contacten        Group S 2017