Aansluiten Sociaal Verzekeringsfonds voor Zelfstandigen

Het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen (SVZ) van Group S werd in 1967 als eerste sociaal verzekeringsfonds erkend in België. Het heeft dan ook een jarenlange ervaring en knowhow opgebouwd. Oorspronkelijk gespecialiseerd in bouw en vrije beroepen (advocaten), is het sociaal verzekeringsfonds een partner geworden voor zelfstandigen en vennootschapsmandatarissen uit alle bedrijfssectoren.

 

 

Ons SVZ biedt een gepersonaliseerde dienstverlening aan. Klanten kunnen hun dossier steeds met hun Client Advisor bespreken zonder tussenkomst van een callcenter. Elke zelfstandige kan zijn dossier en zijn rekeningen online raadplegen en ook zijn boekhouder eventueel toegang tot deze gegevens verlenen.

Group S - SVZ maakt deel uit van een neutrale sociale groep met een volledig dienstenaanbod zoals het ondernemingsloket Formalis voor starters en het sociaal secretariaat dat u ondersteunt zodra u personeel in dienst neemt.

Sluit u aan bij sociaal verzekeringsfonds van Group S door het aansluitingsformulier in te vullen of contacteer ons.

Group S - Kwaliteit voor zijn prijs

  • Een aan u verbonden dossierbeheerder die uw dossier persoonlijk volgt. U krijgt een volwaardige gesprekspartner, geen anoniem call center.
  • Uw dossierbeheerder is hoog opgeleid en kan u in alle moeilijke omstandigheden bijstaan. Geen dure rechtsbijstand vereist.
  • What you see is what you get. Geen verborgen kosten waarvan u de factuur later voorgeschoteld krijgt.
  • Neutraal en apolitiek. Een waarborg dat wij van u geen gebruik maken om ons politiek programma door te drijven.

 

Naar aansluitingsformulieren