Partner worden

Troeven van ons partnership

U biedt uw klanten een ruime dienstverlening aan
Naast een ondernemingsloket, een sociaal verzekeringsfonds voor Zelfstandigen en een sociaal secretariaat hebben we ook een ruim netwerk aan partners. Ons aanbod gaat dus verder dan een stipte loonberekening. 

U blijft op de hoogte
Regelmatig organiseren we seminaries waar onze experten de nieuwigheden op sociaal en fiscaal vlak toelichten. Na elke infosessie bezorgen we u een aanwezigheidsattest, erkend door BIBF en IAB.
De opleidingen en seminaries van Group S hebben het Qfor-label behaald. Het label is een kwaliteitsgarantie die op Europees niveau erkend is.

U gebruikt handige tools en applicaties
Via ons webplatform ‘Group S Online For Accountants’ vindt u handige tools die uw werk makkelijker en efficiënter maken. In één klik heeft u meteen een duidelijk overzicht en kan u makkelijk de nodige documenten vinden. 

U beantwoordt snel de vragen van uw klanten
We kunnen de uitdagingen van ondernemingen goed inschatten en proactief meedenken. Met 700 medewerkers en ongeveer 20 kantoren over heel België staan we altijd klaar voor u en uw klanten.

Laat ons de krachten bundelen 

U wil graag partner worden van Group S zodat we onze krachten kunnen bundelen? 
Partner worden van Group S is heel eenvoudig. U bezorgt ons uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als partner van Group S krijgt u toegang tot ons webplatform vol handige applicaties en kan u rekenen op onze uitgebreide multiservice.
 

Word partner van Group S