Group S en softwarebedrijf Odoo bundelen voortaan de krachten als partners

Van 

Group S en softwarebedrijf Odoo bundelen voortaan de krachten als partners om kmo’s, zelfstandigen en starters te informeren over geïntegreerde digitale oplossingen en hen te helpen bij de implementatie.


De juiste digitale oplossing(en) vinden en implementeren kan die bedrijven heel wat hoofdbrekens bezorgen. Er zijn namelijk tal van oplossingen op de markt, naargelang de grootte, de sector en de specialisatie van de onderneming.  Een tweede belangrijk struikelblok is dat bedrijven vaak onderschatten hoe complex de integratie van die verschillende oplossingen is.

Marc Peeters, CEO van Group S legt uit: “Group S, sterk in payroll, sociaaljuridische bijstand en hr-expertise, biedt al een Flex Plan-oplossing en hr- en planningstools aan- die perfect passen binnen het ecosysteem van ERP-applicaties waar Odoo deel van uitmaakt.”

Sébastien Wulf, Chief Management Services & Solutions Officer bij Group S,  voegt daaraan toe: “Het doel is om kmo’s, zelfstandigen en starters geïntegreerde digitale oplossingen te bieden, zodat ze efficiënter worden, sterker staan tegenover de concurrentie en meer tijd overhouden voor hun corebusiness.”

Fabien Pinckaers, de CEO van Odoo, voegt daaraan toe: “Wij geloven dat beheersoftware moet voldoen aan de complexe uitdagingen van bedrijven, zonder complex in gebruik te zijn. Wij streven er dan ook naar om intuïtieve, krachtige en volledig geïntegreerde software te leveren, op maat van de realiteit van de markt ... Software die bovendien eenvoudig is voor iedere gebruiker.  Wij willen een reeks gebruiksvriendelijke bedrijfsapps leveren die samen een compleet pakket tools vormen, perfect afgestemd op de behoeften van elke onderneming. We bieden miljoenen onder hen een eenvoudige toegang tot de software die ze nodig hebben om hun bedrijf te leiden en te laten groeien.”