20 km door Brussel

Op zondag 28 mei is het weer zover. Dan vindt de 20km door Brussel plaats. Het loopevent langsheen de mooiste plekken van Brussel is aan zijn 43ste editie toe. Oh ja, ook deze keer is Group S er weer voor de volle 100% bij.


Net als de voorbije jaren ondersteunen we dit populaire loopevent als één van de hoofdsponsors. Of er ook mensen van Group S deelnemen? Maar natuurlijk! We tellen dit jaar een aantal sportievelingen onder onze medewerkers. 13 lopers en 4 wandelaars gaan dit jaar de Group S eer hoog houden!  

De 20 km door Brussel is voor Group S een mooie gelegenheid om ons te tonen. Met een pas vernieuwd hoofdkantoor in de Ursulinenstraat en onze historische verankering in de stad Brussel dragen we het evenement echt een warm hart toe.  

Welzijn en human touch staan centraal 

De HR-sector is volop in beweging, en ook bij Group S willen we nieuwe accenten leggen. Zo zetten we komende jaren volop in op digitalisering en innovatie, zonder onze menselijke touch te verliezen natuurlijk. We schenken aandacht aan het welzijn van onze mensen. En dat is waarom we het ook zo belangrijk vinden om een sportief event als de 20 km door Brussel te steunen. 

Group S Spotify list 

Een playlist om jezelf dat extra duwtje in de rug te geven bij je trainingsloopjes of tijdens de 20 km door Brussel? Een tof muziekje nodig om je te concentreren? Een boost met beats nodig op een druilerige maandagochtend? Check, check en nog eens check.  

We lanceerden onlangs ons Spotify-acount! De playlists gaan van de klassiekers tot de nieuwste tracks! Voor elk wat wils. Scan zeker eens onderstaande QR-codes! Wie weet ontdek je wel een tof nummer dat je nog niet kende. 

We wensen je alvast heel veel luisterplezier! 

 

Spotify
Spotify