Aangetekende zendingen van de RSZ alleen nog digitaal

Van 

De RSZ verzendt vanaf de tweede helft van februari 2023 de gerechtelijke invordering en de ingebrekestelling alleen nog digitaal.


Reeds 90.000 ondernemingen hebben ervoor gekozen om alle overheidsdocumenten die digitaal beschikbaar zijn, alleen nog in de e-box enterprise te ontvangen.

De RSZ verstuurt nu al heel wat van zijn documenten naar de E-box. Daar komen nu ook de gerechtelijke invordering (ref AD II 1B00) en de ingebrekestelling (de laatste aanmaning voor de gerechtelijke invordering – ref AD II 398) bij. Vanaf de tweede helft van februari 2023 krijgen ondernemingen die deze documenten moeten ontvangen, aangetekend in de e-box Enterprise en niet meer op papier via de post.

Om niets over het hoofd te zien, neemt u best regelmatig een kijkje in uw e-box Enterprise. Uiteraard krijgt u ook automatisch een e-mailnotificatie zodra er een nieuwe document in de e-box Enterprise binnenkomt. Weet u niet zeker of dat e-mailadres nog klopt ? Check het dan zeker via de beheersinstellingen van uw e-box Enterprise.