Juridische en relationele opleidingen

De sociale wetgeving evolueert continu en de relaties tussen uw medewerkers zijn erg belangrijk. Om een efficiënt HR-beheer te garanderen hebben uw medewerkers regelmatig nood aan opleidingen.

Juridische opleidingen

Met onze juridische opleidingen helpen we u bij het opdoen en optimaliseren van de kennis die u voor een gezond personeelsbeheer nodig heeft. We organiseren deze opleidingen voor HR-verantwoordelijken en -medewerkers. Onze juridische opleidingen zijn hoofdzakelijk gericht op de praktische aspecten en de dagelijkse werking van ondernemingen.

Elk jaar geven we basisopleidingen en infosessies over bepaalde nieuwigheden waardoor u op de hoogte blijft van de sociale actualiteit. Dankzij deze opleidingen kan u gerust zijn dat u de sociaaljuridische wetgeving correct toepast. Bovendien krijgt u ook tips om uw HR-beheer te optimaliseren.

U kan onze opleidingen en infosessies in verschillende formules en op verschillende locaties volgen:

  • Individuele of collectieve opleiding.
  • Algemene opleiding of een opleiding gericht op bepaalde thema’s of sectoren.
  • Opleiding op een locatie in uw buurt waar verschillende bedrijven de opleiding volgen of een opleiding in uw onderneming.

Uiteraard kunnen we u ook specifieke programma’s op maat van uw bedrijf aanbieden. Dankzij onze expertise en flexibiliteit kan u bij Group S opleidingen met een hoge toegevoegde waarde volgen. Het is dan ook geen toeval dat onze opleidingen het kwaliteitslabel Qfor hebben behaald.

Relationele opleidingen

Een sterke interne organisatie en goede verhoudingen tussen uw medewerkers zijn belangrijk voor een goede werking van uw onderneming. Gemotiveerde medewerkers leveren immers het beste werk.

In onze relationele opleidingen komen verschillende thema’s aan bod zoals communicatie, actief luisteren, timemanagement en stressbeheer. U krijgt tijdens deze opleidingen onder meer een antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan u via uw interne organisatie de opvolging van uw klanten verbeteren?
  • Hoe is de samenwerking tussen uw medewerkers?
  • Hoe kan u uw personeel motiveren en hun prestaties verbeteren?

Met onze relationele opleidingen willen we uw HR-beheer een boost geven en uw organisatie versterken. Dankzij onze expertise kan u de relationele vaardigheden van uw personeel verbeteren en het welzijn van uw menselijk kapitaal waarborgen.

Offerte op maat aanvragen

Bekijk onze opleidingsagenda