Webinar voor boekhouders en accountants

Na uw deelname bezorgen we u een attest van 3u30, erkend door het ITAA.

Ter info: Tijdens het webinar zullen vragen gesteld worden zodat wij kunnen aantonen dat u het webinar heeft gevolgd en een attest ontvangt.

Webinar van 9u00 tot 12u30.

Programma
9u00 Monard Law - Nieuwigheden Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen
10u00 EMAsphere - Analyse- en prognoseplatform
10u20 PAUZE
10u40 Monard Law - Recente ontwikkeling op vlak van fiscaliteit
12u10 Life Plan - Gevolgen coronacrisis op Aanvullende Pensioenen 2de Pijler

Nieuwigheden Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (Monard Law)

Het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen in werking: evolutie of revolutie? Monard Law geeft u een overzicht van de belangrijkste nieuwigheden in het WVV.

Actuele topics fiscaliteit (Monard Law)

U krijgt een praktijkgerichte update van de recentste ontwikkelingen op fiscaal vlak. Volgende onderwerpen worden onder meer besproken: laatste tendensen fiscale controles, compliance-verplichtingen, nieuwigheden successieplanning, fiscale maatregelen nieuwe regering, …

Inzicht in de hr-gegevens met het management platform (EMAsphere)

Door de digitalisering wordt van accountants steeds vaker verwacht dat ze de bedrijfsgegevens analyseren om zo hun klanten te adviseren. Dankzij de analyse- en prognosetool EMAsphere en de samenwerking met Group S kan u uw klanten niet enkel van financiële informatie voorzien, maar ook van HR-gegevens. Zo helpt u uw klanten de juiste, strategische beslissingen te nemen.

Effect coronacrisis op verzekeringen en pensioensparen (Life Plan)

Zowel voor zelfstandigen als werkgevers heeft de coronacrisis heel wat gevolgen. Life Plan bespreekt onder meer de gevolgen van de steunmaatregelen voor zelfstandigen op de pensioenvoorzieningen in de tweede pijler, de fiscale aftrekbaarheid van VAPZ en IPT-premies en de gevolgen van betalingsmoeilijkheden. Ook WAP-tekorten, de continuïteit van de hospitalisatieverzekering en de gevolgen voor risicodekkingen komen aan bod.

 

INSCHRIJVEN

 

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan zeker contact met me op.

Cindy Van Laethem
02 507 19 61 - 0477 95 38 52cindy.vanlaethem@groups.be