118 Paritair Comité voor de voedingsnijverheid

Wat is er nieuw?

Cijfergegevens

Teksten

Kies een paritair sub-comité:

  • 118.01 Maalderijen en ondernemingen van roggebloem
  • 118.02 Bijproducten van graangewassen, deegwaren en rijstpellerijen
  • 118.03 Industriële- en ambachtelijke bakkerijen, ambachtelijke banketbakkerijen, ambachtelijke roomijsfabrikanten en de konsumptiesalons bij een ambachtelijke banketbakkerij
  • 118.04 Rijst- en maïsstijfselfabrieken, glucose, maïsmeel en aardappelmeelfabrieken
  • 118.05 Koekjesfabrieken, beschuitfabrieken, speculaas, jodenpaas- brood, peperkoek en industriële banketbakkerijen
  • 118.06 Suikernijverheid en bijproducten
  • 118.07 Brouwerijen en mouterijen
  • 118.08 Drankennijverheid
  • 118.09 Groentenijverheid
  • 118.10 Vruchtennijverheid
  • 118.11 Vleesnijverheid
  • 118.12 Zuivelproducten
  • 118.13 Olie- en margarinefabrieken
  • 118.14 Chocoladefabrieken - suikerbakkerij
  • 118.15 Koelnijverheid
  • 118.16 Visnijverheid
  • 118.17 Koffie- en cichoreibranderijen
  • 118.18 Specerijennijverheid
  • 118.19 Dieetvoedingsmiddelen, producten voor tussen- en nagerechten, essences en extracten, voedingsspecialiteiten en oplosbare koffies
  • 118.20 Veevoedernijverheid
  • 118.21 Aardappelverwerkende nijverheid
  • 118.22 Aardappelschilbedrijven