“HR is zo gemakkelijk!” | Zei niemand ooit

article image Van 
  • “HR is easy peasy!” 
  • “HR is gewoon wat vacatures openzetten!” 
  • “Iemand onboarden is 5 minuten werk!” 
  • “Mijn HR-beleid opstellen doe ik wel even tijdens de middag!”  
  • “Mijn personeel is oké met achterstallig loon!” 

Zei niemand ooit. 

 

Althans, dat hopen we. Want HR is een hele karwei! En dat weet Group S maar al te goed. Werving en selectie, onboarding en integratie, personeelsadministratie, implementatie van een HR-beleid, conflictbeheer, talentmanagement, loonadministratie, … 

De lijst zou zo nog even kunnen doorgaan.  Het beheren van een HR-afdeling of een onderneming is dus een complexe taak, en zelfs de meest ervaren HR-professionals weten dat in sommige gevallen externe ondersteuning nodig is. 

En daarom is Group S er voor jou! Een partner die expertise meebrengt in alle HR-aspecten van jouw bedrijf. 

Group S, Your Partner In HR Solutions 

Wij weten precies waar de problemen en misvattingen in de wereld van HR liggen. Waarom? Omdat we er zelf dag in dag uit mee bezig zijn. Het is onze passie geworden! En expertise groeit waar passie bloeit. 
 
We staan al meer dan 80 jaar gekend als sociaal secretariaat dat bedrijven in allerhande sectoren helpt met juridisch advies, payroll, personeelsbeheer, administratie, … En die expertise hebben we de voorbije jaren uitgebreid. Nu zijn we meer dan alleen een sociaal secretariaat. 

Ik wil graag meer info! 

 

Dit is hoe wij jou nog  kunnen helpen: 

Group S outsourcing

Is een van jouw HR-medewerkers onverwachts afwezig? Dringend op zoek naar iemand die tijdelijk kan overnemen? Met HR Consultancy kunnen we snel HR-consultants aanbieden om jouw team te versterken. 

Klik hier voor meer informatie over Group S Consultancy

Group S Select

Op zoek naar een nieuwe medewerker? Maar geen tijd voor het rekruteringsproces? Met Group S Select nemen we het volledige wervingsproces voor onze rekening en gaan we op zoek naar de juiste medewerker voor de juiste functie. Zodat jij dat niet hoeft te doen! 

Ontdek wat voor jouw bedrijf kan betekenen

Group S Academy

Nood aan een training, opleiding of heropfrissing van de laatste nieuwe sociale wetgeving? Verbreed je kennis expertise met de praktijkgerichte opleidingen van Group S Academy. Zo ben je altijd bijgebeend en op de hoogte van de laatste nieuwigheden. 

Krijg hier een overzicht van alle opkomende opleidingen

image-20240508145855-1

Group S Cafetariaplan

Kies voor een verloning op maat van elke werknemer. Geef uw werknemers de vrijheid om zelf een deel van hun loon samen te stellen dankzij ‘Flex Plan’ het cafetariaplan van Group S. 

Bied een flexibel cafetariaplan aan 

Group S Planning 

Group S Planning beschikt over gebruiksvriendelijke planning tools om de planning, administratie en loonopvolging binnen jouw zaak te vereenvoudigen.  

Er komt veel administratie kijken bij bedrijven die werken met flexi-jobbers, studenten en vaste werknemers met variabele shiften. Met onze planning tools maak je in een handomdraai contracten op, communiceer je eenvoudig werkroosters met je team en kan je loonopvolging en dimona-aangiftes automatiseren. Daarnaast kan je rekenen op juridische bijstand van ons team bij complexere vragen. 

Geschikt voor sectoren zoals:  

  • Horeca 
  • bedienden uit de kleinhandel in voedingswaren  
  • Bloementeelt   
  • hotelbedrijven  
  • kappersbedrijf en de schoonheidszorgen  
  • Dienstenchequebedrijven 

En nog zoveel meer!

Overtuigd? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe Group S jouw HR-processen naar een hoger level brengt. 
 Ik neem contact op